Aanmelden leden

Hieronder treft u het inschrijfformulier aan voor jeugdleden, seniorenleden of als niet spelend lid. Ook kan dit formulier voor overschrijving gebruikt worden.

U vult het formulier in. Het komt dan binnen bij onze ledenadministratie. Deze verwerkt de gegevens. Daarna wordt er contact met u opgenomen.

klik HIER voor het inschrijfformulier

Bij vragen kunt u contact opnemen met Leo Noordermeer.

E-Mail: noordermeer.leo@gmail.com

Tel    : 06-10181118

of kom op Dinsdagavond na 20.00 uur naar het clubhuis. Leo Noordermeer is dan meestal aanwezig.

Stichting Leergeld

Voor steeds meer ouders is het financieel niet haalbaar om hun kinderen mee te laten doen aan sport activiteiten. Voor deze gezinnen kan Stichting Leergeld ondersteuning bieden zodat ook deze kinderen kunnen meedoen. Leergeld helpt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die in Nijmegen wonen en van wie de ouders een laag inkomen hebben (120-130% van de bijstandsnorm).

Indien u wilt weten of uw gezin in aanmerking komt voor vergoeding van de contributie, neem dan contact op met Leergeld:

www.leergeldnijmegen.nl

Als u al klant bent bij Leergeld, geeft u dan in het aanmeldingsformulier op deze website bij Gegevens Betaling Contributie aan: Via Stichting Leergeld.

U ontvangt dan een factuur. Er wordt hiervoor GEEN  7,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Meteen na het ontvangen van de factuur voor de contributie stuurt u een kopie daarvan op naar Stichting Leergeld, samen met uw recente gezinsinkomen.
Betaal de contributie niet zelf: Leergeld betaalt niet aan ouders terug.