Vrouwen 2 zoekt hulp.....

Vrouwen 2 zoekt hulp.....

Datum: 05-09-2017

Vrouwen 2 is dringend op zoek naar helpende handjes

Vrouwen 2 van Trekvogels, uitkomende in de 2de klasse H, is na de afgelopen promotie opzoek naar een leider en assistent scheidsrechter M/V. 

Beide vacatures zijn zowel door een man dan wel een vrouw in te vullen. Een combinatie functie is ook voorstelbaar. Beide functies zijn facultatief, derhalve onbetaald. 

Leider: De leider is de rechterhand van de trainer en staat deze bij met o.a. het verzorgen van de formaliteiten bij wedstrijden. U werkt als een echte teammanager. Verder hebt u affiniteit met damesvoetbal en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden. Kortom een teamplayer! 

Een goede teamplayer moet zichzelf goed kennen, maar verplaatst zich ook in de andere leden van het team. Hij of zij voelt zich verantwoordelijk en springt in waar nodig is, past zich aan en draagt bij aan een goede sfeer. 

Assistent scheidsrechter: De assistent scheidsrechter (grensrechter) werkt samen met de dienstdoende scheidsrechter tijdens de wedstrijden. U bent bekent met de spelregels en weet zodoende een hulp te zijn voor de scheidsrechter en het team. 

Hij of zij voelt zich verantwoordelijk en springt in waar nodig is ter ondersteuning van de trainer en leider, past zich aan en draagt bij aan een goede sfeer in het team. 

Samen: Zowel de trainer, leider als ook de assistent scheidsrechter werken samen als 1 team ter ondersteuning van onze dames. Een goede sfeer en cohesie zullen de prestaties en het plezier voor het team enkel ten goede komen.

- Antecedentenonderzoek behoort tot de procedure!

Voor verdere informatie of sollicitaties kunt u terecht bij:

MichaĆ«l van Hoogstraaten   (bestuurslid seniorenzaken)

Tel.: 06 - 46 79 91 27

E-mail: trekvogels@vanhoogstraaten.nl

Paul Pas   (trainer)

Tel.: 06 - 11 58 32 74 

Dames 2 Promotie 2016 2017                                        Promotie seizoen 2016-2017.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Logo Convertantclub van NEC

Contact

Trots op transparant

V.V. Trekvogels
Luciaweg 25
6523 NK Nijmegen

Telefoon clubhuis:
024 - 3229987
vvtrekvogels@gmail.com