Een Vogel is gevlogen!

Datum: 22-05-2018

Gijs hangt schoenen aan de wilgen.

Een Vogel is gevlogen!
Gijs v.d. Broek, jarenlang vaste keus in ons eerste elftal, heeft afgelopen zondag 20 mei zijn laatste thuiswedstrijd gespeeld. Er volgt nog een allerlaatste pot waarna hij zijn schoenen aan de wilgen hangt.
Hij staat bij vriend en vijand bekend als een bijter, iemand die nauwelijks te passeren valt en die je steeds weer tegenkomt als je denkt hem verslagen te hebben. De vaste supporterschare roemt hem om zijn fenomenale vermogen de in de loop der jaren ontelbare buitelingen in zijn voordeel te doen uitpakken. Gijs versaagde nooit.
Trekvogels bedankt hem voor zijn grote inzet, en het grote genoegen wat hij de toeschouwers heeft bezorgd met zijn optredens.
We wensen je veel geluk en voorspoed in je verdere voetballoze bestaan, en verwelkomen je als hartstochtelijk meelevend supporter van onze vlaggendragers!
Afscheid Gijs