Gedragscode Trekvogels

Datum: 04-01-2014

Een concept gedragscode over hoe we met elkaar om moeten gaan bij onze vereniging. Lees het door en geef eventueel uw mening door.

Beste mensen van Trekvogels,

Op de Algemene Ledenvergadering van 28 november is afgesproken dat het bestuur een extra ledenvergadering organiseert in april 2014. Het bestuur heeft toegezegd dat de concepten van het nieuwe beleidsplan, sponsorplan en gedragscode op onze website worden gepresenteerd met de mogelijkheid aan de leden aanvullend commentaar te leveren.

Als eerste stuk willen we jullie voorleggen de Gedragscode.
In deze Gedragscode staat hoe wij ons als Trekvogels gedragen op en rond ons eigen veld, in clubhuis en kleedkamers, en bij de tegenstanders. Het gaat erom dat we met elkaar afspreken hoe wij als Trekvogels sportief en prettig gedrag vertonen. Daar moeten we onszelf aan houden. En we mogen en moeten andere Trekvogels daarop aanspreken.

Dit concept hebben we grotendeels 'gejat' van voetbalvereniging Elistha. Die Gedragscode zag er al zo goed uit, dan we die als basis hebben gebruikt. Deze code hebben we wat aangepast voor Trekvogels.

Aan jullie de volgende vragen:

1. Sta je achter een gedragscode voor Trekvogels?
2. Staan in dit concept de goede dingen? Wat moet erbij, wat moet geschrapt, wat moet anders?
3. Hoe kunnen we het best zorgen dat we onszelf en anderen houden aan deze Gedragscode?
4. Heb je nog op- en aanmerkingen en suggesties?

Je kunt reageren tot 1 maart aanstaande.
Stuur je reactie naar: A.roes@fo.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook als bestuursleden aanspreken.

We verwerken de reacties en komen dan met een definitief voorstel voor een Gedragscode voor de Algemene Ledenvergadering van april 2014.

Het bestuur.