Invoering mobiel digitaal wedstrijdformulier

Datum: 18-08-2017

Dit seizoen gebeurt alles rondom de wedstrijden met een app!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen!

Een belangrijke wijziging van de bekende gang van zaken is het werken met het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF).

Kijk alsjeblief vóór de wedstrijden beginnen naar de informatie die de KNVB hierover geeft via de link KNVB Assist .

Spelers, maar vooral leiders en trainers van zowel pupillen, junioren als senioren, raden we aan de informatie goed door te nemen, de benodigde app te downloaden en je actuele gegevens in te voeren om de app actief te kunnen maken. Je mail-adres moet hetzelfde zijn als het adres wat bij Trekvogels bekend is (mocht om deze reden de app niet te activeren zijn kun je contact opnemen met Leo Noordermeer (06 10181118, noordermeer.leo@gmail.com).

Mobiel digitaal wedstrijdformulier/digitale spelerspassen

Het amateurvoetbal stapt dit seizoen over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone gaan.
Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is een nieuwe ontwikkeling voor het amateurvoetbal.

Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk, voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van dit seizoen afgeschaft. Het is toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas.