Jesse van Eijden technisch coördinator Voetbalacademie

Datum: 22-12-2017

Jesse van Eijden wordt Voetbaltechnisch Coördinator bij de ING Voetbalacademie Trekvogels

Door het aanstaande vertrek van Arno naar Aruba, is de functie vacant van Voetbaltechnisch Coördinator bij de ING Voetbalacademie Trekvogels. Wij zijn verheugd dat Jesse van Eijden vanaf 1 januari 2018 deze functie gaat bekleden. Jesse is bij Trekvogels al bekend als ROC-docent Sport en Bewegen, die op woensdagmiddag de ROC-stagiaires begeleidt. Jesse is een ervaren jeugdtrainer. Met het enthousiasme, de visie en het organisatietalent van Jesse zijn de voetbalactiviteiten van de Voetbalacademie - vrijdagtrainingen, Univé-voetbaldagen, clinics, toernooi Leo Noordermeercup, toernooi Arold Simonscup - in uitstekende handen.