Jubilarissen

Datum: 09-03-2018

Diverse jubilarissen, de vrijwilligers van het jaar.

Vogels,

De jaarlijkse vrijwilligers-avond was een feestelijke gebeurtenis !

Onder het genot van een hapje en een drankje werden genoeglijk wederwaardigheden uitgewisseld en enkele kritische noten gekraakt.

De feestvreugde werd extra verhoogd door uitreiking van de Trekvogel-speldjes ter ere van het 25-, 40-, 50-, 60 en zelfs 70-jarig lidmaatschap van Trekvogels. Hulde !

Een tijdelijk afscheid werd genomen van Arno van Suilen, die voor een aantal jaren naar Aruba vertrekt, en toegezegd heeft weer bij terugkomst  weer naar onze vereniging terug te komen.

Een feestelijk vervolg werd vormgegeven door de Koen en Sander Quiz, die op een hilarische wijze de voetbalkennis van de aanwezigen op de proef stelden.

Een kleine foto-impressie met de terecht trotse hoofdrolspelers !

Vlnr:  Jan Jansen, Alex Jaspers.

70

Vlnr: Pieter van Assen, Jopie Jansen

706

Jan Bruinewoud