Stand van zaken kunstgrasveld veld 3

Datum: 01-03-2018

Stand van zaken nieuw kunstgras veld 3.

Beste Vogels,

Het tweede kunstgrasveld komt er!

Alles wordt in het werk gesteld om kunstgras op veld 3, aangevuld met in de trainingshoek een kunstgras-pupillenveld, per volgend seizoen in gebruik te kunnen nemen.

Wel is daar voor nodig dat al vanaf 14 mei met de werkzaamheden begonnen kan worden. Dat betekent voor Trekvogels dat we de laatste 2 competitie-weekenden (19/20 en 26/27 mei) maar over 2 velden kunnen beschikken. Dat zal voor sommige teams overlast geven, en ook met trainingen zal geïmproviseerd moeten worden, maar dat hebben we er graag voor over en vragen alvast begrip en medewerking. Er zal naar goede uitwijkmogelijkheden gezocht worden om alles op een aanvaardbare manier af te wikkelen.

Tot die tijd is er ter voorbereiding nog overleg met gemeente en aannemer, waarin financiën, technische zaken, soort veldverlichting, nieuwe dug-outs etc. aan de orde komen. Zodra met name de financiële consequenties voor de club bekend zijn zullen we jullie daarover berichten.

Kijk nog maar goed naar het huidige veld 3, waar een forse historie met gejuich, zweet en tranen van Trekvogels ligt: er breekt een nieuwe toekomst aan!

Veld1