Jeugdcommissie

Onze jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alle jeugd, van de mini's tot en met de A. VV Trekvogels vindt het belangrijk dat iedereen fijn kan voetballen én dat alle spelers en speelsters betere voetballers worden. De meeste leden van de jeugdcommissie zijn ouders van jeugdleden.

Om de kwaliteit van onze voetbalopleiding te verbeteren hebben we, met hulp van onze sponsors,  de voetbalacademie opgericht. Bekijk daarvoor de website van de voetbalacademie.

Alle kinderen zijn welkom om te komen voetballen bij Trekvogels (voor aanmelden kijk hier). We verwachten wel dat ouders zelf ook een steentje bijdragen aan de club. Zo zorgen we samen voor het spelplezier van onze kinderen.

Louis Fliervoet            Voorzitter   louisfliervoet@mail.com  024-3232595//06-50472053

Marleen van Kampen      Lid           vvtrekvogels@gmail.com

Humphrey Oostervink   Lid           hoostervink@gmail.com    06-41359341

Johan  Steenbergen     Lid            j.steenbergen@kennispraktijk.nl 06-23229115