Algemeen en wedstrijdverslagen

Trekvogels Vr1, een team met ambities, wil zich graag blijvend profileren in de hogere regionen van het vrouwenvoetbal. Op dit moment komen we uit in de landelijke 1ste klasse, maar we willen meer.

Binnen onze selectie is (nu al) plaats voor talentvolle speelsters om onze ambities waar te maken. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe speelsters, die op niveau, prestatiegericht willen voetballen.

Naast presteren staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Na afloop van de wedstrijd zijn we dan ook met regelmaat in het clubhuis te vinden. Ook ondernemen we buiten het voetbal activiteiten met elkaar.

We snappen dat je niet zomaar de stap naar een nieuwe voetbalomgeving maakt. Daarom is er de mogelijkheid om één- of meerdere keren vrijblijvend mee te trainen met onze selectie, op woensdag of vrijdagavond (19:30-21:00).

Heb je interesse, neem dan gerust contact op met;

Anneke Poelen (T. 06-25052363 / annekepoelen@gmail.com)

Suzanne de Kort (T.06-23464147 / suzanne_de_kort@hotmail.com)

strandtraining ter voorbereiding seizoen 2015-2016:

Klik  hier voor de strandtraining als voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Strandtraining5

Strandtraining4Strandtraining6

Strandtraining7Strandtraining3

VR1 is nog op zoek naar een echte versterking om mee te doen voor de titel in de 1e klasse. Ga jij aankomend jaar in Nijmegen studeren/wonen en zoek je nog een club op niveau, kom bij de Trekvogels spelen! We zijn een fanatiek en hecht team met studerende en werkende dames, maar we lachen veel en de derde helft slaan we nooit over.

Bij interesse of voor meer info, stuur een mailtje naar vvtrekvogelsdames@gmail.com

Helaas geen eerste prijs voor VR1 bij het amateurvoetbalgala, deze ging wederom naar Woezik VR1. Het was wel een gezellig teamuitje waar de dames zich goed geprofileerd hebben!

Maar er was toch nog een prijs voor Trekvogels: Suzanne de Kort is uit geroepen tot beste speelster van de competitie.

Klik  hier voor meer foto's van dit gala.

Klik hier voor een interview van Suzanne de Kort met de Gelderlander.

Ben jij keepster in de omgeving van Nijmegen? Wij zijn op zoek naar versterking onder lat. Bij VV Trekvogels is presteren belangrijk, maar ook gezelligheid en plezier staan hoog in het vaandel. Lijkt het je wat om een keer te komen meetrainen? Mail dan naar vvtrekvogelsdames@gmail.com

update 15-06-2015:

Wij hebben inmiddels een enthousiaste en fanatieke keepster gevonden, welkom Floor!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dames 1 kampioen tweede klasse H!

Dit gebeurde zondag 27-04 tegen DVC. Van tevoren was iedereen tijdens de lunch die georganiseerd was voor de dames toch wat gespannen door de beladen wedstrijd. Al gauw bleek dat dit nergens voor nodig was, de 1-0 en 2-0 vielen vrij snel. Uiteindelijk werd de uitslag 5-2 in het voordeel van de Trekvogels en kon er feest gevierd worden! Iedereen kreeg een champagne douche en een mooie bos bloemen. Na dat de dames zich mooi hadden gemaakt met een bij elkaar passend tenue werden ze ontvangen in het clubhuis door gejoel van de supporters. Met genoeg munten beschikbaar werd het een knallend feest!

Voor meer foto's klik hier: http://www.mijnalbum.nl/Album=L6MI7THO

Foto B6QCPGG6