Algemeen en wedstrijdverslagen

Paul

Paul Pas, een oude bekende van Trekvogels, gaat dit jaar vrouwen 2 trainen. Hiermee denken we een gemotiveerde trainer in huis te hebben gehaald die met discipline en kennis van zaken de dames naar een hoger niveau kan tillen. Het doel is om naar de 2e klasse te gaan en zo aansluiting bij dames 1 te vinden. Succes Paul!

De foto's voor seizoen 2015-2016 zijn gemaakt! hier alvast een voorproefje....

Dames 2 Foto Gek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Image002

Mike van Vlodrop, 53 jaar,  is de nieuwe trainer van VR2. Hij komt over van Vr1 sv Heumen. Voorheen was hij ook actief als jeugdleider. Nu speelt hij daar zelf nog in een zaterdagteam. De opdracht die Mike heeft mee gekregen is om met VR 2 aansluiting te vinden bij VR1 en handhaving in de derde klasse. Wij wensen Mike veel plezier en succes!

Uppdate 20-07-2015: de vacature is ingevuld door Mike van Vlodrop.

Trekvogels Vrouwen 2 zoekt trainer!

Wij zijn op zoek naar een trainer voor het seizoen 2015-2016. Met 44 punten uit 20 wedstrijden is ons team afgelopen seizoen als tweede geĆ«indigd in de 4e klasse. Hiernaast zijn we bekerkampioen geworden in de bekercompetitie district Oost. Voor komend seizoen is besloten de stap te maken naar de 3e klasse, mede om de aansluiting met het 1e vrouwenteam (landelijk A-cat, 1e klasse) te behouden.

Trekvogels vrouwen 2 zoekt een trainer die gericht is op prestaties, maar spelplezier niet uit het oog verliest. Bij voorkeur iemand die twee avonden in de week (woensdag en vrijdag 19:30-21:00) beschikbaar is en ook op zondag de wedstrijden kan begeleiden. Wij bieden een leuk team met gemotiveerde dames, die graag een nieuwe uitdaging aangaan.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lola Lamers: 0627375233 of lolalamers@gmail.com.

Update: de beker is gewonnen door onze dames, proficiat!

Dames 2

Dames 2 door naar de bekerfinale!

Zondag 17 mei om 10:00 spelen trekvogels VR2 tegen Pax VR1 voor de beker.

Kom ze aanmoedigen!

Teamfoto Dames 2