Vrouwen algemeen

Naast presteren staat gezelligheid bij ons dames hoog in het vaandel. Na afloop van de wedstrijd zijn we dan ook met regelmaat in grote getale in het clubhuis te vinden. Ook ondernemen we buiten het voetbal activiteiten met elkaar.

Trekvogels Vr1, een team met ambities, wil zich graag blijvend profileren in de hogere regionen van het vrouwenvoetbal. Op dit moment komen we uit in de landelijke 1ste klasse.

Binnen onze selectie is (nu al) plaats voor talentvolle speelsters om onze ambities waar te maken. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe speelsters, die op niveau, prestatiegericht willen voetballen.

We snappen dat je niet zomaar de stap naar een nieuwe voetbalomgeving maakt. Daarom is er de mogelijkheid om één- of meerdere keren vrijblijvend mee te trainen met onze selectie, op woensdag of vrijdagavond (19:30-21:00).

Heb je interesse, neem dan gerust contact op met;

Anneke Poelen (T. 06-25052363 / annekepoelen@gmail.com)

Suzanne de Kort (T.06-23464147 / suzanne_de_kort@hotmail.com)

Trekvogels VR2  is ook een selectieteam en speelt mee voor het kampioensschap in de 3e klasse. Vrouwen 2 is aan een vliegende start begonnen en "met z'n allen ervoor gaan" daar ligt de kracht.

Trekvogels VR3  is van origine een vriendinnenelftal, maar iedereen is welkom. Dit jaar heeft vrouwen 3 een stapje terug gedaan naar de 5e klasse om het plezier te waarborgen. Hoewel het team een vrijblijvend karaker heeft wordt er alles aan gedaan om de winst op zondag binnen te slepen!